![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Korzystam z takiego kodu do opcji "Pokaż/Ukryj" i użyty sztuk jeden działa wszystko ok tz. po kliknięciu w link chowa i ukrywa treść z div-a. Chciałem użyć to też drugi raz na stronie przy innym div-ie, niestety nawet po zmianie nazw nic nie działa - tz. ten pierwszy normalnie chowa i ukrywa się, ale drugi jest cały czas widoczny. Jakieś rady? Ewentualnie może ktoś dysponuje czymś podobnym np. w jQuery (z ciasteczkami)?
Czy ktoś mi pomoże? Co mam zrobić, aby na stronie działały takie dwa osobne skrypty (takie jak powyżej)? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 59 Dołączył: 16.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak ma być najprościej i najszybciej to jQuery show(); .hide(); - wystarczy ci ledwie kilka linijek
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jQuery show/hide bym jeszcze ogarnął, ale gorzej z ciasteczkami do jQuery.
Potrzebuję pomocy. Mogę coś zrobić, aby skrypt, który umieściłem na początku, mógłbym użyć 2 razy na jednej stronie? Ewentualnie czy ktoś mi pomoże z tym jQuery i ciasteczkami? Wiem że może to dla Was "za trudne" wyzwanie, ale pomóżcie, chociaż raz! Ten post edytował PiotrN 27.03.2013, 19:52:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 04:00 |