![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 4 Dołączył: 1.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z uruchomieniem framoeworka Laravel, nigdy wcześniej nie instalowałem żadnych frameworków,
Wykonałem kroki zgodnie z dokumentacją: Download Laravel Extract the Laravel archive and upload the contents to your web server. Set the value of the key option in the config/application.php file to a random, 32 character string. Verify that the storage/views directory is writable. Navigate to your application in a web browser. If all is well, you should see a pretty Laravel splash page. Get ready, there is lots more to learn! Jednak po odpaleniu katalogu z laravelem nie widzę żadnej "splash page", wyświetla się zwykły błąd tak samo jak w przypadku wpisania złego adresu/nazwy pliku strony. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu, Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 22 Dołączył: 14.12.2007 Skąd: Wyszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Domyślnie plik index.php jest w katalogu public, więc musisz wywołać adres: http://localhost/twoja_sciezka_laravel/public.
Możesz go przenieść do katalogu głównego z Laravelem, ale w tym pliku musisz zmienić ścieżkę do pliku paths.php |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 03:12 |