Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [PHP]Prosze o pomoc w rozwiązniu problemu -, żle wyświetla sie strona nagle utraciła swój styl
--tomek1712--

Goście

witam wszystkich
dziś rano zobaczyłem , że na mojej stronie ( jestem jej administratorem ) strona wyświetla sie bez ukladu strony - można zobaczyć http://www.aukcje-wakacje.pl bardzo prosze o pomoc w rozwiązaniu problemu .
poprzez FTP zamieniłem juz w katalogach głównych public_html - plik CSS , oraz w Themes cału folder skórke V6 , nadpisałem taże z rezerwowego pliku : index .php , .htacces , style.php
dalej nic
myslałem ,że te drobne sprawy pomogą bo wydajemi się , że strona utraciła tylko style CSS - wszystkie funkcje strony chodzą dobrze , część Administracyjna jest OK .
wczoraj poprosiłem o sprawdzenie czy na stronie można używać szablonu aukcji , oto co napisałmi Pan od którego chciałem kupić szablon ( miał wypróbować go w stronie w częśći gdzie wprowadza się opis ( jak w Allegro w edytorze ) ) .
może coś gdzieś sie jakoś przypadkiem nadpisało ?
nie chcę wgrywać backup`u z 30 stycznia bo dużo danych od tego czasu weszlo na stronę i te napewno utracę jeśli wgram backup chyba , że można zachować bazę - wgrać backup i potem jeszcze raz bazę z danymi
będę wdzięczny za każde dobre slowo i poradę .
pozdrawiam Tomek
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:21