![]() |
![]() |
--tomek1712-- |
![]()
|
Goście ![]() |
witam wszystkich
dziś rano zobaczyłem , że na mojej stronie ( jestem jej administratorem ) strona wyświetla sie bez ukladu strony - można zobaczyć http://www.aukcje-wakacje.pl bardzo prosze o pomoc w rozwiązaniu problemu . poprzez FTP zamieniłem juz w katalogach głównych public_html - plik CSS , oraz w Themes cału folder skórke V6 , nadpisałem taże z rezerwowego pliku : index .php , .htacces , style.php dalej nic myslałem ,że te drobne sprawy pomogą bo wydajemi się , że strona utraciła tylko style CSS - wszystkie funkcje strony chodzą dobrze , część Administracyjna jest OK . wczoraj poprosiłem o sprawdzenie czy na stronie można używać szablonu aukcji , oto co napisałmi Pan od którego chciałem kupić szablon ( miał wypróbować go w stronie w częśći gdzie wprowadza się opis ( jak w Allegro w edytorze ) ) . może coś gdzieś sie jakoś przypadkiem nadpisało ? nie chcę wgrywać backup`u z 30 stycznia bo dużo danych od tego czasu weszlo na stronę i te napewno utracę jeśli wgram backup chyba , że można zachować bazę - wgrać backup i potem jeszcze raz bazę z danymi będę wdzięczny za każde dobre slowo i poradę . pozdrawiam Tomek |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:21 |