![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 8 Dołączył: 7.07.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam taką sobie tablicę.
I chciałbym wyciągnąć z niej: tablicę o najwyższej wartości MOC ( w tym przypadku ) w szablonie: Proszę o pomoc, bo wujek google szwankuje, albo ja zadaję inne słowa kluczowe aby rozwiązać moje zadanie:) -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
PISZĘ POPRAWNIE PO POLSKU! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy czegos nie pomieszalem, bo ledwo zyje, wiec sprawdz czy dziala. Google, nie milczy w takich tematach, po prostu nie chce Ci się za przeproszeniem dupy spiąć i poszukać... Ten post edytował Posio 22.03.2013, 00:28:18 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 8 Dołączył: 7.07.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no prawie:)
wyszukał dobrze, ale ja chcę jeszcze klucz z numerem tablicy... twój kod wyświetlił mi najwyższy wynik znajduje się w polu-> user wartość-> 60 Ominąłem to tak, że wrzuciłem d tablicy jeszcze "numer_pola" i odczytuję jak wartość MOC. Dziękuję za pomoc. Ten post edytował miccom 22.03.2013, 00:40:57 -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
PISZĘ POPRAWNIE PO POLSKU! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:06 |