![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich użytkowników, nie wiem czy nie powieniem tego napisać w dziale szukam. Jeżeli tak to z góry przepraszam.
A więc mam do was pytanie, jakie znacie darmowe czy też płatne cmsy sklepów internetowych, a raczej cmsy aukcyjne czy np. dodatki do istniejących cmsów. Generalnie chodzi mi o coś typu allegro, aby ludzie mogli wystawiać swoje oferty... CMS najlepiej jakby był PL i jak najbardziej rozbudowany, ale z każdej odpowiedzi będę zadowolony, ewentualnie jakiś system ogłoszeń, choć nie powiem że aukcje bardziej by mnie usatysfakcjonowały. Z góry bardzo dziękuję za pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Generalnie chodzi mi o coś typu allegro, aby ludzie mogli wystawiać swoje oferty... Takie rzeczy to tylko na zlecenie, wersja minimalna od 15k zł w górę. Pod frazą "php system aukcji / ogłoszeń" jest kilka darmowych skryptów. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:07 |