![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam jakiegoś servisu do którego będę mógł zuploadować pliki i dawać dostęp user'om, ale w taki sposób by nie dało się udostępniać video poprzez plik.
Rozwiązanie jak najbardziej płatne mnie interesuje, może być też jakiś płatny kod do instalacji u siebie na dedyku. ;-) Platforma do odpłatnego udostępniania filmów. Ten post edytował ShadowD 21.03.2013, 15:53:49 -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale w taki sposób by nie dało się udostępniać video poprzez plik. Co to znaczy w języku ludzkim? -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Wchodzę na stronę
2. Loguję się 3. Oglądam film I tutaj by nie dało się skopiować linku do filmu by user nie wysłał go znajomemu by też oglądał. Dostęp do strony ma być płatny, czyli kupujemy film i oglądamy go - dla obrazków zrobił bym tokeny i ładował php'em go, ale dla video to nie przejdzie. Wiem że i tak da się pobrać film na dysk - ale tutaj się powie trudno. Ps. Tak jak działają strony z płytami w sieci, tylko że tutaj będą nagrywane lekcje czegoś tam i chodzi mi o zabezpieczenie tego jak najbardziej się da. -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak ktoś będzie chciał udostępnić Twoje filmiki to może to zrobić za pomocą dowolnej wtyczki albo programu do pobierania filmów i nie musi to być jakoś specjalnie ogarnięta osoba. Nawet jak zabezpieczysz jak najmocniej to nawet jak osoba nie ma pojęcia o stronach WWW to i tak wtedy może po prostu nagrać twój film programem do nagrywania obrazu z ekranu typu Camtasia. Nie ma tu niestety jako takiej możliwości zabezpieczenia.
A żeby użytkownik nie wysyłał działających linków znajomym... no cóż... filmy dostępne po zalogowaniu albo na hash ![]() -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
@Pyro zdecydowanie szukam gotowych rozwiązań, czegoś gdzie mogę zapłacić 1000zł miesięcznie albo i więcej, dodać filmy i ustalić stawkę za subskrypcję ew. cenę za film. ;-)
-------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 7 Dołączył: 5.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:51 |