![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Wczoraj zainstalowalem sobie nowego mysql - 4.0.21, wczesniej miałem 4.0.15 i pojawił się pewien problem. Skonfigurowałem go tak jak zwykle, zaimportowałem bazy danych, wybieram jakąś i na dole ekranu pojawia się komunikat: Cytat Błąd Dodatkowe możliwości pracy z połączonymi tabelami zostały wyłączone. Aby dowiedzieć się, dlaczego - kliknij tutaj. Po kliknięciu na link, otwiera się okno z opisem zmiennych w pliku konfiguracyjnym phpmyadmina, ale nie ma nic jak rozwiązać ten problem. Pierwszy raz takie coś widzę i kompletnie nie wiem jak sobie z tym poradzić. -------------------- -------------
------ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Utwórz tabele korzystając z kodu (on jest gdzieć w dystrybucji, ale nie chciało mi się szukać, to dałem dump bazy:
Najlepiej, by tabele były w osobnej bazie... Plik konfiguracyjny:
i to wszystko... -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest już ok. Dodawałem te tabele wcześniej ale nie miałem 2, pma_bookmark i pma_history. Thx
![]() -------------------- -------------
------ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 15:04 |