![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 0 Dołączył: 25.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam zrobilem liste rozwijana
Wybierz typ tabeli: <select name='status' class='textbox' style='width:180px;'> <option value='1'>aaa</option> <option value='2'>bbb</option> <option value='3'>ccc</option> <option value='4'>ddd</option></select><br><br></td></tr> i chcialbym zeby po wyborze odpowiedniej wartosci wyswietlaly mi sie inne kolumny w nastepnej stronie. W tym celu uzylem funkcji if(isnum($_POST['status'] = 1)){ echo"cos tam"; }{ else echo" itd. I problem w tym ze o ile wszystko dziala czyli formularz na nastepnej stronie sie pojawia i wysyla dane do mysql tak jak chce to juz nie pojawiaja sie kolumny ktore powinny zgodnie z wyborem 'statusu' Jaki status nie wybore zawsze daje ta sama kolumne zawarta w pierwszej czesci funkcji. Natomiast jesli dam if(isnum($_POST['status'] = 0)){ to wtedy pojawia sie kolumna z else Czy ktos z podanych przeze mnie informacji domysla sie czemu nie rozroznia mi statusow 1,2,3,4 tylko zero jedynkowo |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:27 |