![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie. Generalnie mam duży problem, bo nigdy nie dotykałem Java Scriptu, ani jquery. Muszę stworzyć coś takiego:
formularz w którym z bazy danych wybieram produkt i podaje jego ilość i z listy podaje klienta (klienta tylko raz) Wszystko fajnie, tylko poproszę 2,4,6...n produktów. No i tu mam rebus, szukam po forach, po polsku, angielsku, przekopiowuje czyjeś skrypty i nie działają-nie tworzą nowego inputa. Właściwie jedno kliknięcie musi dodać 2 inputy. 1 z listą produktów, drugi z ilością sztuk. Drugi rebus: Jak to odebrać i wrzucić w bazę w drugim pliku? Wiem, że nie daje się gotowych rozwiązań, ale nawet nie mam żadnego sensownego kodu. Leżę w gównie z tematem. Od kilku dobrych dni. Chciałbym, żeby wyglądało to tak: Klient-->lista produkt1-->lista .................. sztuk-->pole tekstowe1 produktn-->lista .................. sztuk-->pole tekstowen Dodaj kolejny produkt .... usuń ostatni produkt Wyślij. Dzięki, jeśli ktoś byłby tak miły i pomocny. Pozdrawiam. Dobra, proszę o zamknięcie. Zrobiłem to tak: (Jakby ktoś chciał wiedzieć) Dałem na maksa dużo inputów, czyli w moim wypadku 250, co jest nieprzekraczalne, bo mam 200 produktów w bazie. Potem wszystko przesyłam i mam ifa, który sprawdza czy jest "!empty" (z isset mi nie działało) i tyle ![]() Pozdro! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 365 Pomógł: 70 Dołączył: 5.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://stackoverflow.com/questions/9173182...lly-with-jquery
Chociażby tutaj masz coś takiego. Zwykłe doklejanie htmla po kliknięciu w przycisk. Tak jak zrobiłeś jest... wolniej ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak tak działa, to pozostanę przy moim rozwiązaniu
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 21:07 |