![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Forum: pomyslnastrone.pl
Obowiązki: Moderowanie forum w zakresie restrykcji regulaminu. Czynny udział w szeroko pojętym życiu forum (dział Administracyjny). Wynagrodzenie: Liczę na wolontariat połączony z pasją, alternatywnie mogę zaproponować jakiś banerek lub link. W dalszej perspektywie jest opcja dodatkowej pracy na forum za konkretne pln. Proszę o konkretne propozycje, bez zbędnych komentarzy. Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Przenoszę do "Poszukuję".
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale w takim razie do nazwy tematu należy dodać tag "[wolontariat]".
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale w takim razie do nazwy tematu należy dodać tag "[wolontariat]". Wynagrodzenie: Liczę na wolontariat połączony z pasją, alternatywnie mogę zaproponować jakiś banerek lub link. W dalszej perspektywie jest opcja dodatkowej pracy na forum za konkretne pln. Proszę o konkretne propozycje, bez zbędnych komentarzy. Pozdrawiam. Bardzo proszę bez zbędnych komentarzy, zależy mi na kimś wyjątkowym, niekoniecznie obytym z tematem, mającym nietuzinkowe pomysły, ważna jest osobowość. Gwarantuje zabijanie nudy na 100% (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jeśli reflektujesz na propozycje, lub masz pytania dotyczące tematu to napisz, jeśli nie to - nie pisz. Odświeżam temat. Cały czas nabór jest aktualny. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 28.06.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem chętny.
Mam konto na tym twoim forum (nowo założone - ten sam nick) i wprawę w moderowaniu. Sprawia mi to przyjemność. Lubię szukać spamu i wykroczeń, usuwać je, i warnować, czy banować (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował devwebtel 28.06.2013, 13:39:39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 16:10 |