![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem z logowaniem do strony, prawdopodobnie spowodowany jest nie możliwością importu tabel z pliku sql. Baza zwraca błąd: Błąd Zapytanie SQL: DELIMITER $$ CREATE FUNCTION `createSafeTitle`(actualName VARCHAR(255)) RETURNS varchar(255) CHARSET latin1 BEGIN -- Denovo Voucher Script -- Copyright © 2007-2012 Computed Synergy, http://www.computedsynergy.com DECLARE safeName VARCHAR(255); DECLARE i INT; DECLARE temp VARCHAR(1); SET actualName = LOWER(actualName); SET actualName = TRIM(actualName); SET actualName = REPLACE(actualName, ' ', '-'); SET actualName = REPLACE(actualName, '.', '_'); SET i = 1; SET safeName = ""; CharLoop: LOOP SET temp = SUBSTR(actualName, i, 1); IF (ASCII(temp) >= 48 AND ASCII(temp) <= 57) OR (ASCII(temp) >= 97 AND ASCII(temp) <= 122) OR (ASCII(temp) = 45) OR (ASCII(temp) = 95) THEN SET safeName = CONCAT(safeName, temp); END IF; SET i = i[...] MySQL zwrócił komunikat: Dokumentacja #1418 - This function has none of DETERMINISTIC, NO SQL, or READS SQL DATA in its declaration and binary logging is enabled (you *might* want to use the less safe log_bin_trust_function_creators variable) linia 1418 pliku wygląda następująco:
Bardzo proszę o pomoc poprostu nie mam pojęcia od czego zacząć Ponawiam nikt niepomoże? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 421 Pomógł: 310 Dołączył: 18.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tu nie chodzi o 1418 linię kodu, tylko o błąd numer 148.
Powyżej masz wyjaśnione, co on oznacza... masz : CREATE FUNCTION ... , i powinieneś gdzię mieć tam dopisane np. READS SQL DATA. Jaki parametr to nie wiem, bo nie pokazałeś kodu. RTFM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 15:51 |