![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witka, właśnie robię profile na moją stronkę. Tylko że zapisywanie i wyświetlanie tekstu osobistego/profilowego mi nie działa. Pomoże ktoś? Oto kod a właściwie dwie nie działające linjki:
Ten post edytował ktostam450 16.03.2013, 11:28:08 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Słaby ten kod. I co Ci nie działa? var_dump i jedziesz po kolei po zmiennych.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie działają te 2 linijki które zostawiłem. Pierwsza powinna zapisywać tekstosobisty do tabeli konta > tam gdzie loginy są te same > w pole tekstprofilowy
A druga linijka powinna pobrać tekst z tego pola. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 116 Dołączył: 3.06.2012 Skąd: Lędziny Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eh, czemu nikt nie korzysta z tego co najlepsze (zwracanie błedów) ?
nie tak: tylko tak:
Masz czarno na białym błąd mysql, wiadomo gdzie szukać błędu. |
|
|
![]()
|
|
No i błąd Kod error in sql Unknown column 'ktostam450' in 'where clause' Dalej nie wiem o co z tym chodzi, może mi ktoś wyjaśnić? Łeb mi dzisiaj coś nie chodzi ![]() |
|
|
![]()
|
|
Przejrzałeś link który podałem? To zacznij używać poprawnej składni SQL.
|
|
-Życzliwy- |
![]()
|
Goście ![]() |
W tym zapytaniu aż się prosi o sql injection
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |