![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 350 Pomógł: 31 Dołączył: 23.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Używam CKeditor jako edytora tekstowego, który zastępuje zwykłe okienko typu "textarea" - mój problem polega na tym, że chciałbym wykryć czy użytkownik kliknął w takie okienko. Niestety poniższy kod nie działa - ponieważ okienko textarea zostaje ukryte (display: none) i powstanie nowy, osobny kod:
Czy ktoś miał już styczność z tym problemem? W jaki sposób wykryć czy użytkownik kliknął w to okienko z edytorem. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 22 Dołączył: 16.09.2010 Skąd: Lubaczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 350 Pomógł: 31 Dołączył: 23.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie działa - właściwie to nie miało prawo zadziałać, ponieważ sam element "message" jest ukryty (display: none) przez CKeditor. Wyświetla się inny edytor, zupełnie inny kod wczytywany przez ramkę iframe.
UPDATE: W tej chwili korzystam z rozwiązania, które działa na takiej zasadzie - że jeśli najedziemy (hover) na formularz (form) to wykonuje się dana operacja. W moim przypadku, dla mojego zastosowania może być - nie jest to najlepsze rozwiązanie, ale nic innego do głowy mi nie wpada. Ten post edytował wujek2009 16.03.2013, 15:37:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 18:52 |