![]() |
![]() |
-edej- |
![]()
|
Goście ![]() |
Co może być nie tak, że DIV, którego chcę schować przy użyciu jquery.animate(); nie chowa się pod lewą stronę strony (.left_column) ?
Kod:
Kod JS:
Animacja działa, ale zakrywa mi lewą stronę, a ma się chować pod nią. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 731 Pomógł: 141 Dołączył: 9.05.2011 Skąd: śląskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z-index?
-------------------- Szanuj innych czas! Kliknij
![]() |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Tak, tylko szkoda że nie zauważyłeś że tak właśnie mam...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 731 Pomógł: 141 Dołączył: 9.05.2011 Skąd: śląskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, tylko szkoda że nie zauważyłeś że tak właśnie mam... I jakie mają wartości? -------------------- Szanuj innych czas! Kliknij
![]() |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
No chyba dobre - lewa kolumna ma z-index: 3, a #slider_frame z-index: 2...
|
|
|
![]()
|
|
close_slider_frame ma z-index=3, ale ten z kolei jest w slider_frame o z-index=2, czyli na tej samej warstwie co left_colum
Hehe, widzę, że już załapałeś bo w kodzie poprawiłeś. -------------------- Szanuj innych czas! Kliknij
![]() |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Zmiana planów - jednak się chowa, ale tam tła nie ma i dlatego tak to wygląda
![]() Jest na to jakiś sposób, żeby ucięło X px od lewej strony? bo teraz nawet jak dodałem TŁO do left column to i tak kawałek wystaje ;/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:57 |