![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, moze mi ktos powiedziec, dlaczego jak mam powiedzmy skrypt:
to powinno sie pokazywac, po kolei: test1 test2 test3 ... co sekunde, a tu mi sie dzieje tak, ze najpierw czeka 27 sec, czyli do testu 27 i dopiero potem zaczyna po kolei co sekunde. dlaczego musze czekac az do testu 27 a nie leci tak od poczatku? dziekuje za wszystkie odpowiedzi. ps. znacie moze jakies funkcje do pierwiastkowania i potegowania? -------------------- www.motorower.com.pl - kup sobie cos :]
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niektóe przeglądarki (IE) zaczynają coś wyświetlać dopiero wtedy, gdy otrzymają 256 B (chyba) danych... Zrób może coś takiego:
potęgowanie: pow" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual pierwiastek kwadratowy: sqrt" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual po prostu: matma -> http://pl.php.net/manual/pl/ref.math.php -------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:09 |