![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Witam. W swoim skrupcie zrobilem sortowanie wg wybranego kryterium oraz ASC lub DESC. I chodzi mi o to ze mam naglowki table Miasto, powierzchnia itp. I chodzi o to ze jak klikne raz na np. powierzchnia to sortuje mi wg tego pola ROSNACO (ASC) a jak klikne drugi raz w to pole to w linku powinno byc przekazane DESC (i posportowane malejaco) i tak naprzemian. Niestety moj kodzik przekazuje po kazdym kilknieciu w ten link zmienia ASC na DESC i odwrotnie jednak za kazdym razem sortuje tylko ASC.
Bardzo prosze o pomoc. Ten post edytował lucek 28.09.2004, 19:26:20 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nigdzie nie przypisujesz zadnej wartosci zmiennej $jak, a uzywasz jej do skonstruowania zapytania. Podmien w zapytaniu $jak na $_GET['jak'].
-------------------- WebHelp.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pozatym poczytaj sobie o HTML. Zaczynasz <center>, ale nigdzie nie zamykasz... dalej zamiast <center> lepiej zrobić <td align="center"> no i wszystko umiejszczaj w cudzyslowiu... bgcolor="#KOLOR".
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli chodzi o to $jak to probowalem tez $_GET[jak] - niestety dalej sortuje tylko wg. ASC.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2002 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w niektoryh miejscach masz napisane 'jak', a w innych 'jaki'
-------------------- Zalew :: http://jakubzalewski.info
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:27 |