![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak jak w opisie... potrzebuje opcji na strone HTML (jestem nowy),
ktora po zaznaczeniu bedzie otwierac pole formularzowe a w tym polu bedzie napis np [http://www.link.pl/] tylko ze mam taki skrypt:
hm na tzw "localhost" pokazuje w siwym polu link w tym przypadku www.link.pl ale po publikacji w internecie juz nie... więc prosze o pomoc, to pole powinno byc jak: [html] <input type="text" name="nazwa" value="http://www.link.pl/"/> [html/] tylko ze po zaznaczeniu polu wyboru... znajdzie sie na to jakas pomoc? siedze nad tym z 2dni i juz nie mam nerwow... dziekuje i prosze o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
1)Czytam i czytam i czytam i jak nie nie rozumiałem tak nic nie rozumiem....
2) Informacja ile czasu na tym siedzisz jest naprawdę mało ważna, a już tym bardziej informacja nie prawdziwa. Nie wyobrażam sobie jak można nad tym siedzieć 2 dni. 2 minuty - ok, ale nie dwa dni. Chyba że to dwa dni, gdzie 16 godzin było grania ![]() 3) Pisz w dziale przedszkole. Tam też przenosze -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chce żeby w polu wyboru pokazywalo cos takiego jak to
(W SKRÓCIE!!!): chce miec pole wyboru ktore otwiera po kliknieciu pole tekstowe z napisem w srodku (za pomoc oczywiscie klikne pomógł) ![]() prosciej tego nie opisze :/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 587 Pomógł: 190 Dołączył: 5.02.2011 Skąd: 64-800 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziwne, bo działa. Sprawdzane na dwóch serwerach.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:13 |