![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi mi o kolor czcionki, jest to mała tabelka pokazująca sume zamówienia, sposób wysyłki itp...
skrypt wygląda tak: <?php if (MODULE_ORDER_TOTAL_INSTALLED) { echo $order_total_modules->output(); } ?> Chciałbym nadać wszystkim elementom <td class="white"> Próbowałem rozwiązać prolem metodą chybił-trafił ale pomimo wielu prób efekt jest taki, że albo nic się nie zmienia albo jest error i nie wyświetla się cała strona. Help brothersssss |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 9 Dołączył: 7.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z twojego kodu php nie wynika jasno jaki jest wynikowy HTML. Dlatego trudno tobie pomóc. Wrzuć całą klasę albo metodę która odpowiada za generowanie kodu <td class="white">
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@up
Dzieki tobie troche odmuliłem swoje zwoje mózgowe i okzało się to bardzo proste. Znalazłem ten moduł orders total i edytowałem odpowiednią linijke ![]() <td align="right" class="white">' . $GLOBALS[$class]->output[$i]['title'] . '</td>' . "\n" . <td align="right" class="white">' . $GLOBALS[$class]->output[$i]['text'] . '</td>' . "\n" . A myslałem, że zrobię to tak jak wcześniej: np. <td class="white"><?php echo HEADING_TITLE; ?></td> nie wiem czemu się tak nie da ale ogólnie problem rozwiązany ![]() Ten post edytował kempes600 13.03.2013, 11:30:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:15 |