![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie
Mam prosta ankiete którą chciałbył wysłać na konkretny adres... Zgóry narzucał tytuł takiej wiadomości. Wszystko było by ładnie i pieknie gdyby nie jeden problem. Otóż przy wysyłaniu ankiety wyskakuje mi okienko w którym musze potwierdzić czy napewno chce wysłać wiadomość: Cytat Ten formularz zostanie wysłany przy użyciu poczty e-mail... ... potwierdzam i mam kolejne okno Cytat Program próbuje wysłać następującą wiadomość w Twoim imieniu... I w końcu wysyła ale zmienia temat na Cytat Formularz ogłoszony przez program Microsoft Internet Explorer. Jak tego wszystkiego uniknąć ![]() Mój kod wygląda tak: Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz mały error
![]() Zamiast: Cytat
powinno byc
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Faktycznie...
Bardzo Ci dziękuje. No teraz został już tylko problem z tymi wyskakującymi okienkami do potwierdzenia... Czy ktoś zna na to sposób ![]() ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Raczej nie ominiesz tego, ponieważ ten sposób wysyłania maila polega na użyciu programu pocztowego najczęściej Outlooka. Jeśli nie chcesz mieć żadnych okienek potwierdzających to musisz to rozwiązać za pomocą php.
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:01 |