![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam posiadam wgrany plik w szablonie www który umożliwia kontakt mailowy ze mną bezpośrednio ze strony www. Całość wymaga wpisania imienia , telefonu , maila i treści wiadomości.
Problem który nie daje mi spokoju wygląda następująco po wpisaniu wszystkich potrzebnych informacji do wysłania wiadomości a następnie po wysłaniu wiadomości jedyne co dochodzi do mnie w treści widomości to: Name: Phone: Email: Message: Oto kod który powinno się poprawnie ustawić by widomościi przychodziły poprawnie jako że nie mogę go sam ustawić bo cały czas coś źle robię piszę tutaj z prośbą o pomoc. <?php $name_txt = $_POST['name_txt']; $tel_txt = $_POST['tel_txt']; $email_txt = $_POST['email_txt']; $msg_txt = $_POST['msg_txt']; $email_to_send = $_POST['email_to_send']; $contact_form_title = "DEMO CONTACT FORM"; $contact_form_subject = "CONTACT FORM SUBJECT"; $email_to_send = "tutaj podaje email"; $message = "Name:".$name_txt."\nPhone:".$tel_txt."\nEmail:".$email_txt."\nMessage:".$msg_txt; _send_mail($email_to_send, $contact_form_title, $contact_form_subject, $message); function _send_mail($mailto, $contact_form_title, $subject, $message) { $header = 'From: '. $contact_form_title . "\r\n" . 'Reply-To: tutaj podaje email' . "\r\n" . 'X-Mailer: PHP/'; if (mail($mailto, $subject, $message, $header)) { echo 'sent=OK&dum=nimic'; } else { echo 'sent=ER&dum=nimic'; } } ?> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 22:12 |