![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
Co myślicie o tatuażach i kolczykach...
mi osobiście sie podoba . Sam mam 3 dziary ![]() a jak u Was? -------------------- "Dla mnie SCHRANZ nigdy nie byl nazwą stulu muzycznego.A raczej określeniem przesterowaniem dzwięków. Czy nawet halasu... Sądzę, że wyroslo nowe pokolenie. które nie chce się identyfikować z techno z trance" - Chris Liebing
www.netklinik. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W końcu dyskusje bez ograniczeń
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(e4you @ 2004-09-27 21:02:35) Sam mam 3 dziary ![]() 3 dziary ![]() ...mmmm to ty taki macho jestes ![]() -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
nie mam nic przeciwko, jednak wszystko musi miec jakis umiar, bo powyzej tej granicy staje sie to wrecz "obrzydliwe"
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 452 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak miałem 16 lat "wydziarałem" sobie łydkę, dużo się krzyczy o tym że później się tego żałuje i blablabla, no więc ja nie żałuje, ale już mi się nie podoba
![]() Kolczyki, jeszcze nie, niedługo pójdzie w bre albo dolną wargę ![]() cheers, fiszol -------------------- \o/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Współczuję ludziom, którzy samookaleczanie się traktują jako bycie cool.
Wyłaczam ze współczucia: Kobiety, które wiedzą gdzie jest granica dobrego smaku oraz ludzi "prymitywnych" ze względu na ich wierzenia. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 452 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(scanner @ 2004-09-27 23:33:06) Współczuję ludziom, którzy samookaleczanie się traktują jako bycie cool. Dlaczego uważasz to za okalaczenie siebie? Chociaż ja zrobiłem go sobie jako gówniarz, nie zrobiłem go po to aby być "kul", głęboko to przemyślałem i długo się nad tym zastanawiałem, zrobiłem go pod wpływem literatury którą czytam od 12 roku życia i nie uważam tego za kalectwo. Dla mnie tatuaż to symbol, chociaż niepodoba mi się dzisiaj, dalej podoba mi się to co on oznacza, co sobą reprezntuje. A co dolczyka, zwyczajnie mi się to podoba, niestety tylko mi, co jest przyczyną długich pertraktacji z moją panią ![]() A być może ja się kwaliwikuje jako wspomniany przez Ciebie prymityw ? ![]() ![]() pozdrawiam, fiszol Ten post edytował fiszol 27.09.2004, 22:44:59 -------------------- \o/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
fiszol: ja ponad rok jestem przywiązany do php.pl... czy to powód, by wytatułować sobie "php.pl" na którejkolwiek części ciała ?
invx: złote słowa ![]() -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat(fiszol @ 2004-09-27 23:44:27) Cytat(scanner @ 2004-09-27 23:33:06) Współczuję ludziom, którzy samookaleczanie się traktują jako bycie cool. Dlaczego uważasz to za okalaczenie siebie? Chociaż ja zrobiłem go sobie jako gówniarz, nie zrobiłem go po to aby być "kul", głęboko to przemyślałem i długo się nad tym zastanawiałem, zrobiłem go pod wpływem literatury którą czytam od 12 roku życia i nie uważam tego za kalectwo. Czyli opierając sie na przekazie telewizyjnym - jesteś jak ten gościu z reklamy Sprite (ten z sercem w płomieniach) ? Mój post był może uogólniony, ale taki miał być ![]() Jaka literaturę czytasz? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
@Bakus; Twoja sprawa, jednak ja nie takie symbole miałem na myśli, ale.. chcesz to zrób ;]
@Scanner: Raczej z reklamy Sprite'a nie jestem bo wiem co moja "dziarka" znaczy, czytam lirykę zespołów death//black metalowych, rożne podania na temat Cthulhu. pozdrawiam, fiszol -------------------- \o/
|
|
|
![]()
|
|
Mi właśńie chodziło o tego gościa na końcu reklamy a nie tych, którzy szpanują menu z chińskiej restauracji
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Teraz jestem przekonany że ta dyskusja do niczego pożytcznego nas niedoprowadzi ![]() Poprostu niektórzy mają swoje poglądy w których są ukiszeni i nie tak łatow ich od tego odwieść, no może starość tego za nas dokona ![]() zdrówko, fiszol -------------------- \o/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
@Scaner : którzy szpanują menu z chińskiej restauracji
![]() hahaha -------------------- "Dla mnie SCHRANZ nigdy nie byl nazwą stulu muzycznego.A raczej określeniem przesterowaniem dzwięków. Czy nawet halasu... Sądzę, że wyroslo nowe pokolenie. które nie chce się identyfikować z techno z trance" - Chris Liebing
www.netklinik. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Poprostu niektórzy mają swoje poglądy w których są ukiszeni i nie tak łatow ich od tego odwieść, no może starość tego za nas dokona Właśnie. Mam neutralne podejście do tego tematu, ale niech ktoś kto ma tatuaż zobaczy sobie jak takie coś wygląda, kiedy troche latek już sie ma i skóra już nie taka jędrna jak kiedyś ![]() -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Cytat(revyag @ 2004-09-28 10:43:05) (...) ale niech ktoś kto ma tatuaż zobaczy sobie jak takie coś wygląda, kiedy troche latek już sie ma i skóra już nie taka jędrna jak kiedyś ![]() Wiem jak to wtedy wygląda nader dobrze, ale tym będę się martwił jak już ta chwila nadejdzie ![]() ![]() cheers, fiszol -------------------- \o/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to moze ja sie nie wypowiem
![]() @scanner przykro mi ze tak o mnie myslisz... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja po prostu nie rozumiem po co ludzie sie okaleczają - nie widzę co może być w kolczykowaniu czy tatuowaniu się zachęcającego. nie chcę nikogo urazić, ale jak dla mnie facet z kolczykiem wygląda jak pedał...
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 562 Pomógł: 15 Dołączył: 8.08.2003 Skąd: Denmark/Odense Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Imo tatuaze i kolczyki sa ok - jesli podobaja sie wlascicielowi - i jesli nie koliduja ze spoleczenstwem - tzn sa bez smaku.
Sam mysle o zrobieniu sobie jakiegos malego tatuaza, a nie okreslilbym siebie jako prymitywa... Choc rozumiem poglad mowiacy ze tatuaze i kolczyki sa brzydkie. -------------------- Prank - for the fun. Mac - for the simplicity. Deviantart - for the kick.
Life is ours, We live it our way -- Metallica |
|
|
![]()
|
|
@bregovic;
Tutaj możesz wybierać między prymitywnem albo gościem z reklamy sprite'a "niema to tamto" ![]() cheers, fiszol -------------------- \o/
|
|
|
![]()
|
|
rogrog facet z kolczykiem to pedał..
bardziej głupiego komentarza nie slyszalem .... Jeżeli tak myślis to jestes poprostu walnięty . ( nie tolerancyjny ) .... Kolczyki dodaja uroku . A tatuaż to sztuka którą trzeba cenic bo nie które dziary sa poprstu super. PS Laski z kolczykem w pęplu to lesba ![]() ![]() ![]() -------------------- "Dla mnie SCHRANZ nigdy nie byl nazwą stulu muzycznego.A raczej określeniem przesterowaniem dzwięków. Czy nawet halasu... Sądzę, że wyroslo nowe pokolenie. które nie chce się identyfikować z techno z trance" - Chris Liebing
www.netklinik. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:28 |