![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 17.06.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powiedzmy ze w bazie danych MySQL mam mozliwosc wpisywania kodu php.
Na początek łączę się z bazą, potem wybieram odpowiednią tabele itp itd... problem pojawia na koncu gdyz nie wiem jak ten skrypt wykonac ;( -------------------- www.click-games.net - Portal Twórców Gier - premiera wkrótce
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz:
1. zastosować funkcję eval" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual 2. efekt Selecta zapisać do pliku w cache, a potem zaincludować ten plik. -------------------- Enceladus
Warsztat: bez warsztatu Aktua |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiadomo zbyt o co chodzi, bo najpierw mówisz:
Cytat Na początek łączę się z bazą, potem wybieram odpowiednią tabele itp itd A później dodajesz: Cytat nie wiem jak ten skrypt wykonac ;( Nie wiesz jak co wykonać? |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Lubin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Chce żeby wyświetliło mu skrypt na stronie, czyli otrzymac wynik.
-------------------- Save you mouth for windows!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 17.06.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(rogrog @ 2004-09-27 21:01:27) thx - o to chodzilo ![]() -------------------- www.click-games.net - Portal Twórców Gier - premiera wkrótce
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:07 |