![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Jest jakaś możliwość zablokowania przycisku <input type="submit" ... > do jednego kliknięcia przy jednym odświeżeniu strony? Strona wygląda tak: naciskam przycisk, strona się odświeża i pokazuje inny rekord z bazy MySQL. W czasie odświeżania ten przycisk można kliknąć nawet 50 razy i właśnie 50 zapytań można wysłać, a zależy mi na jednym naciśnięciu. Jest na to sposób? Z góry dziękuję i pozdrawiam, Arek! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Kod <input type="submit" onclick="this.disabled=true;return true;" >
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zależy co chcesz zabezpieczać, jak myślisz o poważnym zabezpieczeniu to obydwa można bardzo prosto ominąć. Ale jak to jakiś zwykły formularz, to ok.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję! A jeżeli chodzi o poważniejsze zabezpieczenie to jakie pomysły?
Ten post edytował ArekBe 7.03.2013, 21:14:05 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapis stanu wysłanego formularza do bazy(lub pliku), zakładając że formularz wysyła ktoś, kto jest zalogowany.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:48 |