![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Z góry uprzedzam że jestem laikiem więc komentarze typu sprawdź na google proszę sobie darować bo i tak mi nie pomogą ![]() wracając do tematu mam taką sytuację Mam kilka komputerów na wew ip postawiona stronka na porcie 80 reszta portów zablokowana Chciałbym je wykorzystać do pobieranie z uploadet itp ( dorobić parę groszy na lewych pobraniach oczywiście moje prywatne materiały wszystko legalnie ![]() Teraz moje pytanie czy można by było coś takiego stworzyć jeżeli tak to ile by mnie taki skrypt kosztował i czemu tak drogo ![]() Ten post edytował hhelbass 7.03.2013, 00:45:30 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ile by mnie taki skrypt kosztował i czemu tak drogo Znasz historię o mechaniku, który naprawił babce pralkę? Cytat - To ile jestem panu winna za naprawę tej pralki? - 50 dolarów. - 50 dolarów? Przecież wymienił pan tylko jedną śrubkę, za max 25 centów. - Zgadza się. Policzyłem 25 centów za śrubkę oraz 49.75 za to, że wiedziałem gdzie ją przykręcić. A poza tym nie pomagamy w obchodzeniu zabezpieczeń. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat A poza tym nie pomagamy w obchodzeniu zabezpieczeń. No, i wszystko jasne ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:40 |