![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 6.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam odkupiłem sklep internetowy i mam problemy za konkretne i skuteczne rozwiązania problemów jestem wstanie wynagrodzić $$
Problem polega na tym sklep jest autorskiego skryptu firmy http://www.massinternet.pl/ na stronie o skrypcie znalazłem coś takiego http://www.massinternet.pl/s,24,CMS_system...ia_trescia.html dodam iż w tych dziedzinach stron itd jestem kompletnie zielony i nic nie rozumiem dlatego też proszę was o pomoc. Chciałbym dodać na stronie nad stopką box rozmiarowy stopki mniej więcej z napisem Wspieramy : i tam będą dodawane loga firm współpracujących . Mój sklep to www.gamer-shop.pl Jeśli naruszyłem regulamin bardzo przepraszam, jeśli nie ten dział proszę o nie usuwanie tylko o przeniesienie Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 1 Dołączył: 18.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ten link s,24,CMS_system_zarzadzania_trescia.html to jest normalny link tylko przekształcony przez .htaccess
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 6.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podałem tylko ten link by uświadomić jaki jest skrypt itd może tam jest napisane , proszę o konkretną pomoc
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Raczej nikt tego cms nie zna, ponieważ jest to agencji jakich wiele.
Określ co chcesz mieć czy tylko box z firmami, czy móc jeszcze edytować/dodawać w administracji |
|
|
![]()
|
|
obojętnie jak da radę albo tak albo z administracją, pytałem innych firm nie chcą za bardzo edytować tego skryptu czyli dodawać boxy itd tylko robić cały sklep pod swoim skryptem
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 1 Dołączył: 18.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja mogę edytować ten skrypt tylko powiedź dokładnie o co chodzi.
|
|
|
![]()
|
|
napisałem w 1 poście na stronie gamer-shop.pl nad stopką chce dać box takich samych rozmiarów jak stopka box ma sluzyc do dodawania edytowania , loga firm współpracującymi z nami jak nie da rady tak to chociaz graficznie zrobie taki box tylko jak to dodac by wystwietlalo sie nad stopka i gdzie dokladnie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 859 Pomógł: 177 Dołączył: 29.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz kilka błędów w aplikacji
Ten post edytował aras785 6.03.2013, 21:15:34 |
|
|
![]()
|
|
Niema zabezpieczeń ... a co do boxa to znajdź w stopce
Kod <li> <h3>Klient</h3> <ul> <li><a href="./rejestracja.html">Rejestracja w sklepie</a></li> <li><a href="./moje_dane.html" rel="nofollow">Edycja profilu / zmiana hasła</a></li> <li><a href="./przypomnij_haslo.html" rel="nofollow">Przypomnienie hasła</a></li> </ul> </li> </ul> po tym dodaj Kod <div id="bottom"></div>
<style> a.botom1 { background: url(http://www.massinternet.pl/data/Oferta/Logo/98_Bumar_Amunicja_bw.jpg) no-repeat; background-position: 0px -52px; display: block; height: 52px; width: 90px; margin-left:50%; margin-right:50%; } a.botom1:hover {background-position: 0px 0px;} </style> <a class="botom1" href=""></a> |
|
|
![]()
|
|
Po twojej propozycji wyskoczył błąd
Fatal error: Smarty error: [in index.tpl line 391]: syntax error: unrecognized tag: background: url(http://www.massinternet.pl/data/Oferta/Logo/98_Bumar_Amunicja_bw.jpg) no-repeat; background-position: 0px -52px; display: block; height: 52px; width: 90px; margin-left:50%; margin-right:50%; (Smarty_Compiler.class.php, line 436) in /home/bronxck2/domains/gamer-shop.pl/public_html/libs/Smarty/Smarty.class.php on line 1088 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
umieść <style>....</style> w klamrach: {literal} {/literal}
czyli Ten post edytował GrayHat 7.03.2013, 11:17:20 -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
ok wszystko fajnie zrobiłem tak ale powiedzcie mi co to daje bo na stronie nic się nie zmieniło
![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok wszystko fajnie zrobiłem tak ale powiedzcie mi co to daje bo na stronie nic się nie zmieniło ![]() moje zmiany dają to, że nie wyskakuje Ci błąd ![]() ![]() -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
to daje że tam możesz dodawać swoich sponsorów obrazki. z początku obrazek jest szary a jak się najedzie to kolorowy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A że tak spytam nie prościej po prostu napisać do tej firmy co zrobiła ten skrypt?
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale im trzeba zapłacić
![]() |
|
|
![]()
|
|
młody po twoim kodzie dalej
Fatal error: Smarty error: [in index.tpl line 390]: syntax error: unrecognized tag: background: url(http://www.massinternet.pl/data/Oferta/Logo/98_Bumar_Amunicja_bw.jpg) no-repeat; background-position: 0px -52px; display: block; height: 52px; width: 90px; margin-left:50%; margin-right:50%; (Smarty_Compiler.class.php, line 436) in /home/bronxck2/domains/gamer-shop.pl/public_html/libs/Smarty/Smarty.class.php on line 1088 |
|
|
![]()
|
|
ten tekst pomiędzy <style></style> dodaj do pliku np css/screen.css
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
moje pytanie jak usunać opcje kopiuj obrazek coś takiego ogolnie chodzi o kopiowanie jak np w tym dziale http://gamer-shop.pl/o,633,TteSPORTS_Challenger.html zeby nie kopiowali
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 01:07 |