![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jestem laikiem w tych sprawach ale stworzyłem sobie sklep w opencart. W domu jak tworzyłem to tworzyłem go na macierzy Synology z phpmyadmin i działało ok. Wczoraj przenioslem go na serwery home.pl. Poprawnie zaimportowałem bazę, przekopiowałem pliki i zmieniłem konfiguracje config.php oraz admin/config.php Przy wejsciu na strone sklepu otwiera sie jednak nie jest tak jak powinno i na gorze strony rzuca bledami. Ponizej bledy: Kod Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_3c731bb682a70393d8c26d37c0b01ce8, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /system/library/session.php on line 21Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /index.php:106) in /system/library/session.php on line 21Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /index.php:106) in /system/library/session.php on line 21Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php:106) in /index.php on line 179Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php:106) in /system/library/currency.php on line 45 Proszę o pomoc... tylko proszę o proste tłumaczenie gdyz nie znam sie az tak na tym wszystki i dziekuje za wyrozumiałość. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Laik nie laik, ale do obsługi google wielkiej wiedzy naprawdę nie trzeba.
WPisujesz w google np: home.pl session open i masz odpowiedzi. Problem nie działającej sesji na home.pl jest tak popularny, że z zamkniętymi oczami można znaleźć odpowiedź. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:50 |