![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
mam prosbe, niech ktos powie czemu mi do cookies nie podaje wartosci lub nie wypisuje
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 331 Pomógł: 1 Dołączył: 23.05.2004 Skąd: Tarnów/Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przed chwilą pisałem posta z podobnym problemem ,to teraz moge poradzić (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
musi byc $_POST['zmienna'] , $zmienna zadziała ale przy register_globals On (w php.ini) ,co jest odradzane, trza więc się odwoływać przez tablicę $_POST podobnie sprawdzenia na dole czy cookie sie ustawiło :
tylko tutaj musisz kliknąć dwa razy [submit query] bo cookie jest ładowane po odświeżeniu strony (lub włączeniu jej od nowa). ps: nie bardzo rozumiem po co te 2 wiersze :
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
chcialbym zauwazyc ze powyzsze 2 linijki powoduja błąd Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\server\cookies.php:2) in D:\server\cookies.php on line 2 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\server\cookies.php:2) in D:\server\cookies.php on line 3 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 331 Pomógł: 1 Dołączył: 23.05.2004 Skąd: Tarnów/Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
u mnie wszystko jest ok... ale jak nie ma znaczników <html> itd na poczatku
tylko sam kod php Ten post edytował a79rtur 27.09.2004, 16:03:37 |
|
|
![]()
|
|
mozesz zobaczyc ostatecznie ta wersje?
u mnie nie idzie...
|
|
|
![]()
|
|
wystarczy przestawić znacznik <html> pod te dwie linijki gdzie jest ustawiane cookie. zapomniałem ze przed wysłaniem cookies nie moze być nic wysłane do przegladarki
|
|
|
![]()
|
|
chcialbym zaoszczedzic wszystkim 2 dni, i powiedziec zeby przed znacznikiem rozpoczecia skryptu <?php nie stawiali spacji.
wszystko juz dziala pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 18:47 |