![]() |
![]() |
-Siara- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Witam wszystkich
Moja zabawa z php trwa niedługo, posiadam stronę, i z powodu problemów z serwerem załatwiłem sobie serw. z Tp. Jak wiadomo serwer jest goły ;] czyli nie ma obsługi php i innych POTRZEBNYCH mi rzeczy Pytanie to jak zainstalować obsługe php? na serw? jakiś program? ja jestem poczatkujący więc sie nie znam. To samo z bazą Mysql. Z góry dzięki ;] Siara |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 331 Pomógł: 1 Dołączył: 23.05.2004 Skąd: Tarnów/Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- php 5.1.2 & Apache 2.0.50 & MySQL 4.1.7 @ WinXP Pro
..:: GG 6449856 ::.. www.londyn.me.uk - ogłoszenia mieszkaniowe dla Londynu |
|
|
-Siara- |
![]()
|
Goście ![]() |
Znaczy tam jest napisane jak zainstalować na SWOIM komputerze chyba... a ja powtażam mam Serw. z Tp pod domeną internetdsl.pl i tam nie ma obsługi paph...:/ nie wiem czy dobrze myśle...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jeśli nie ma tam php to tylko administrator ( wląściciel serwera ) może je tam zainstalować. pozdrawiam, fiszol -------------------- \o/
|
|
|
-Siara- |
![]()
|
Goście ![]() |
A baza MySql
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Również jest to zadanie dla administratora serwera.
-------------------- \o/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie zawsze działa jak należy konfiguracja przedst. na str. www.netdesign.wroclaw.pl, pojawia sie problem w momencie kiedy komputer jest rzeczywiscie podlaczony do netu
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 04:44 |