![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 1 Dołączył: 27.11.2012 Skąd: Sieradz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No witam znowu ech przeszukalem kilka for i nie znalazłem odpowiedzi mianowicie napisałem licznik odwiedzin i nie wiem czemu nie działa ;D
A tu mi taki błąd wyskakuje Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/czacik/ domains/czacikgg.eu/public_html/ dd.php:1) in /home/czacik/domains/ czacikgg.eu/public_html/dd.php on line 6 Odwiedzin: 6 i już Kurde nie mamo pomysłu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 52 Dołączył: 3.02.2013 Skąd: Przemyśl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
setcookie jest funkcją modyfikującą nagłówki musi zostać wywołana przed wyświetleniem czegokolwiek na ekran.
-------------------- Jeżeli moja wypowiedź Ci pomogła użyj przycisku
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 1 Dołączył: 27.11.2012 Skąd: Sieradz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli że co tam źle?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 52 Dołączył: 3.02.2013 Skąd: Przemyśl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli, nic nie może zostać wyświetlone przed wywołaniem funkcji setcookie
Żaden HTML, żadne echo, żaden print, żaden printf, żaden błąd PHP ![]()
-------------------- Jeżeli moja wypowiedź Ci pomogła użyj przycisku
![]() |
|
|
![]()
|
|
sobie poradziłem temat do zamknięcia brakowało !
Albo jednak nie działa co prawda nie ma błędu ale licznik nie nabija Ten post edytował Majcon 3.03.2013, 22:56:22 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 22 Dołączył: 16.09.2010 Skąd: Lubaczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaj ob_start na początek i w konstrukcji warunkowej zmien warunek na !==
Ten post edytował Monter08 4.03.2013, 00:26:05 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pamiętaj, że spacja albo enter to też znaki:
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Dodaj ob_start na początek i w konstrukcji warunkowej zmien warunek na !== Takie rozwiązanie zadziała, ale to tylko "łatka", których nie powinno się "naklejać" -------------------- Jeżeli moja wypowiedź Ci pomogła użyj przycisku
![]() |
|
|
![]()
|
|
Tak wygląda kod teraz wstąpiłem empty gdyż ciastko zostanie usunięte przecież po upływie godziny (tak zrozumiałem czytając jakieś forum na temat setcookie) błąd który wyskakuje to Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/czacik/ domains/czacikgg.eu/public_html/ dd.php:1) in /home/czacik/domains/ czacikgg.eu/public_html/dd.php on line 5 po wstawieniu wartość jest true |
|
|
![]()
|
|
Prawdopodobnie includujesz gdzieś w środku HTML ten skrypt.
Przez co dzieje się to co mówiłem, setcookie jest wykonywany po wyświetleniu czegoś na ekran. W ogóle PHP powinien być oddzielony od warstwy HTML i wykonywać się PRZED nią -------------------- Jeżeli moja wypowiedź Ci pomogła użyj przycisku
![]() |
|
|
![]()
|
|
To jest cały plik żadnego html nie ma
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
1) W kodzie widać, że masz spację przed <?php
2) Może też chodzić o utf8. Ma być bez BOM 3) Problem poruszany petryliard razy - zamykam -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:51 |