![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 1 Dołączył: 3.11.2008 Skąd: Kozienice - Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam taką funkcję:
Powinna ona działać dla forum IP.Board, wszystko wpisuje, lecz nie klika "Napisz nowy temat". Wie ktoś może dlaczego? Odświeżam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukaj może Tokena jakieś czy coś - pewnie jest jakieś zabezpieczenie. Przykładowo na naszym forum (po szybkim zerknięciu) widać takowe. Trzeba czasem wejść najpierw na stronę formularza pobrać tokeny i je wysłać razem z postem (zachowując ciasteczka itd - ale to masz)
Musisz się nieco bardziej pomęczyć ![]() -------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 116 Dołączył: 3.06.2012 Skąd: Lędziny Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Będziesz się męczył z kodem, który 'zaspamowuje' fora, a ktoś dorzuci byle jakie zabezpieczenie i jesteś w polu
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 1 Dołączył: 3.11.2008 Skąd: Kozienice - Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Będziesz się męczył z kodem, który 'zaspamowuje' fora, a ktoś dorzuci byle jakie zabezpieczenie i jesteś w polu ![]() Mi to jest potrzebne do obu swoich for, żeby wysyłać te same tematy jednocześnie. Oto nagłówki: http://wklej.org/hash/f559a30e8e9/ Sephirus, ale jeżeli byłby potrzebny jakiś token, to chyba pokazałoby błąd na "podglądzie", że coś z tokenem? btw. wcześniej mam funkcję odpowiadającą za logowanie, więc jak dodaje się temat to jest się zalogowanym. Refresh! Odświeżam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:05 |