![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 5 Dołączył: 10.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chcę sobie wygenerować taką tabelę Kod /----------------------------------\ | ID | PRODUCTS | DATE | |==================================| | 2 | 2x SOK | 2012-02| | | 3x Cytryna | | | |44x Jablko | | |==================================| | 4 |99x Kotara | | \----------------------------------/ Jak mogę zmusić, żeby 3xCytryna było w nowym wierszu? Dobrze by było, gdyby ilość była wyrównana do prawej, a produkt do lewej Ten post edytował mimol 3.03.2013, 21:04:24 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trochę trudno zrozumieć co chcesz zrobić.
Chcesz scalić po 3 komórki w kolumnach "ID" i DATE"? Czy tam gdzie masz "sok, cytryna i jabłko" to jest jako 1 komórka czy 3 oddzielne? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 5 Dołączył: 10.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę po prostu kod na taką tabelkę.
Kod <table border="3"> ]<thead> <tr> <th>ID</th> <th>Address</th> <th>Products</th> </tr> </thead> <tbody> <tr> <td>2</td> <td>Address</td> <td>Products</td> </tr> <tr> <td>3</td> <td>Address</td> <td><p>2x JANKO</p><p>3x COS</p></td> </tr> </tbody> </table> Wymyśliłem coś takiego, lecz nie sądze żeby to było dobre rozwiązanie... I pozostaje problem wyrównania Ilości do prawej i produktów do lewej |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 23:46 |