![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
zlecę wykonanie skryptu, strony internetowej o podobnej charakterystyce jak demotywatory, kwejk itp. Nie interesują mnie gotowe, dziurawe skrypty, które można kupić na allegro za 50 zł i proszę o oferty od doświadczonych osób a nie od amatorów. Skrypt, strona chciałbym żeby miała funkcjonalność podobną do wyżej wymienionych z dużym naciskiem na ochronę danych osobowych, bazy danych itp. Wygodnym dla mnie rozwiązaniem byłoby możliwość prostego zarządzania treścią na stronach z punktu administratora. Jak dotychczas pracowałem przy różnych serwisach z rozwiązaniem wordpress'a, wydaję mi się być dobrym narzędziem. Z podstawowych rzeczy które wymagam żeby strona, skrypt zawierał tj.: - możliwość dodawania zdjęć (memów) obrazkowych, video (youtube itp. ), tekstów, gifów. Do obrazków w alternatywie tekst na 1 linii oraz na 2, na obrazku lub pod; - podpis logo, znakiem wodnym wygenerowanego obrazka; - możliwość podania źródła; - zmiana czcionki oraz jej koloru; - podgląd tworzonego obrazka "na żywo"; - opcja "dla dorosłych" dla zarejestrowanych użytkowników; - komentarze, możliwość odpowiedzi na komentarze oraz ich ocenianie; - ocenianie grafik, memów, zabezpieczenie przed ponownym głosowaniem; - możliwość logowania przez facebooka, udostępniania oraz lajkowania (również inne serwisy społecznościowe); - weryfikacja rejestracji e-mail, zabezpieczenie captcha przy rejestracji itp.; - opcje na dodanie banerów reklamowych, boxów itp.; - zarządzanie materiałami, usuwania, przenoszenie, banowanie itp. - dodawanie stron, wpisów; - licznik, statystyki; - możliwość zmiany z panela administracyjnego różnych cech strony np. ilość wyświetlanych postów na stronie głównej itp. itd. To tylko podstawowe z rzeczy jakie w tym momencie przychodzą mi do głowy. Myślę, że profesjonalista na pewno wyczuje moje intencje i wie czego dokładnie oczekuje. Szczególny nacisk kładę tak jak wspomniałem na początku na BEZPIECZEŃSTWO. Proszę o oferty z Państwa strony. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:36 |