![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 30.07.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie.
Mam drobny problem i nie wiem jak go rozwiązać. Mam w klasie kilka zmiennych, do których przypisuje wartości, jednak po ponownej inicjacji klasy te wartości giną. Jak zrobić, żeby nie ginęły? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
static lub sesje jeśli chodzi o ponowne odpalenie skryptu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chyba nie chodzi o "static"
w tytule jest magiczne słowo "ajax" ![]() zapisuj w sesji lub bazie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Inicjacja klasy... skąd to się bierze? Trudno programowanie, połączyć np. z inicjacją seksualną.
Także jak już masz instancje klasy i odwołujesz się przez ajax, to prócz tego co podali wyżej, możesz użyć ciastek, web/local storage. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 20:08 |