![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 325 Pomógł: 33 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Pobawiłem się trochę w PS i coś tam naskrobałem. Do oceny oddaje zakodowany szablon. Formularz nie oskryptowany, w zakładce prace będzie podpięty slider. Link Ten post edytował kamil_lk 2.03.2013, 23:08:10 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- Helvetica Neue ta czcionka będzie lepsza.
- przy ofercie większy odstęp - kontakt chyba nie działa, ciągle widnieje "komunikat o błędzie" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Bajer
![]() Tylko w ofercie daj większe odstępy między kolumnami bo się napisy macają z kwadracikami (ubuntu firefox) I form zdecydowanie do wymiany (wygląd). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 325 Pomógł: 33 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat - Helvetica Neue ta czcionka będzie lepsza. - kontakt chyba nie działa, ciągle widnieje "komunikat o błędzie" Co do czcionki to chyba zostanę przy obecnej bo takowa jest wykorzystywana w win8 co było natchnieniem tej pracy ![]() Kontakt nie działa, bo jak już pisałem nie jest oskryptowany. Cytat form zdecydowanie do wymiany (wygląd) Też mi się za specjalnie nie widzi, ale próbowałem odzwierciedlić formularz z win8 ![]() A co sądzicie o przechodzeniu na poszczególne zakładki? Lepiej użyć jQuery tak jak to zrobiłem, czy może standardowe odnośniki do kolejnych podstron? Co jest lepszym rozwiązaniem, wydajniejszym? Jak to wpływa na pozycję w wyszukiwarkach? Lepiej mieć więcej stron czy jedną i w niej zamieszczone wszystko? Ten post edytował kamil_lk 3.03.2013, 10:38:11 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 50 Dołączył: 2.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szkoda, że nic się nie animuje w stylu windows ;)
jak dla mnie też ikony na dużych kafelkach (na stronie startowej) są średnio rozmieszczone, są zbyt duże w stosunku do kwadratu i nie zawsze są na śrdoku optycznie... pozatym średni jest symbol kawy i kartki w tych dwóch kategoriach ;) no i jak mam się czepiać w stylu windows "content" nie jest środkowany, a ikony są płaskie :P ale ogólnie ja widze potencjał, tylko nie wiem czy takie wzorowanie jest ok ;) Ten post edytował StrefaPi 3.03.2013, 11:00:55 -------------------- https://studiostawki.com - studio fotograficzne i filmowe - ul. Inflancka 11, Warszawa
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 2 Dołączył: 17.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może to ja jestem jakiś dziwny, ale nie przeszkadza wam ta czcionka? Średnio się ją czyta
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To wygląda jeszcze głupiej niż na laptopie z win8. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak prosta strona... aż się kusi o RWD oraz funkcjonalność z wyłączonym JS.
No i wygląd też mi się nie podoba, niby proste, ale tu takie ikony, tam takie (patrz: "wstecz" oraz te na głównej)... co do czcionki to się zgodzę z Pulpetto. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 2.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla mnie zdecydowanie na minus to brak menu na podstronach, bo albo trzeba cofać, albo kolejne podstrony w nowym oknie otwierać. Przeglądarka tez tego nie lubi.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 10:34 |