![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę oceńcie moją stronę. Jak Wam się podoba grafika i tło. Kilka osób mówiło mi wcześniej, że strona się za długo ładuje. Czy możecie coś podpowiedzieć w tej kwestii? Jak ją "odchudzić"? Jest to strona ze starymi grami do pobrania, ale mówię z góry, że są one legalne jak sama domena wskazuje
![]() legalnegry.pl
Powód edycji: [Daiquiri]: Usuwam link pozycjonujący
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Eee, nie działa?
Połączenie zostało zresetowane Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działa. Niestety jest na najtańszym serwerze z OVH.pl, więc pewnie to przyczyna
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tak, szybkosc wczytywania w pewnej mierze zalezy od serwera.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest to strona ze starymi grami do pobrania, ale mówię z góry, że są one legalne jak sama domena wskazuje ![]() Bzdura. Nie są legalne, nie ma czegoś takiego jak licencja abandonware. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Na stronie jest taka zakladka "Licencja" zobacz ja prosze a poza tym czy abandonware jest tam do sciagniecia? nie sądze...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Teraz?
Strona ze starymi grami do pobrania, których nie można pobrać. To dopiero pomysł ![]() I raczej nie ma też czego ocenić pod względem grafiki i tła. Darmowy szablon wordpress + tło z zrzutami ekranu nałożonymi na siebie. To chyba ciut za mało jak na dział ocen. Ten post edytował !*! 3.03.2013, 10:43:01 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 2 Dołączył: 17.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Do oceny dajemy tylko własne produkcje, a nie Wordpressa z gotowym szablonem. Wątek zatem zamykam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:38 |