![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem dlaczego dolna ramka "bottom" której zawartoscią jest sklep-bottom nie wyświetla się:
Wydaje mi się że wszystko jest poprawnie a jednak nie działa: Oto kod. ramka bottom w dolnej części kodu:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1) Popraw kod... bo jest napisany byle jak... wszystko pisz małymi literami najlepiej, albo dużymi, a nie raz masz tak raz tak... zero wcieć tu widze, dawaj cudzysłowy wszędzie " ", a nie sporadycznie, dodaj DOCTYPE
2) Dodaj sobie komentarze i błąd byłoby pewnie bardzo szybko zlokalizowany Poczytaj tutaj : http://www.w3.org/TR/html4/present/frames.html No i widzę, że dołanczasz pliki php to moje pytanie po co robisz ramki? Skoro najlepiej robić stronę bez ramek jak się ma php ... -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musialbys pokazać jakiegoś screena jak to ma wygladać, bo teoretycznie ten kod działa, przetestowałem go i ramka dolna się wyświetla, ma jakieś 20px szerokości.
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie. Ramka działa ale jak wrzucę tam inną zawartośc niż mam obecnie. w pliku sklep-bottom.php. Gdy wrzuciłem prosty tekst do tego pliku to ramka się ładowała więc problem musi byc z tym plikiem php. ten plik jest normalną stopką w której są informacje o tym ile ludzi odwiedziło już sklep i ile aktualnie odwiedza. No i jest tam session_start();
Plik sklep-bottom.php zaczyna się tak:
Później idzie html z tabelkami i na koniec znów w php:
Mogę przesłać cały kod na priva kto byłby zainteresowany pomocą |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strasznie chaotycznie piszesz, nie mowie tu tylko o kodzie, ale również o poscie. Wracjąc do sprawy sf ma rację, najpierw popraw sobie kod, sformatuj go porządnie, a wtedy unikniesz kupy problemów w przyszłości i może pozbędziesz się paru
![]() -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Niew chciałem po prostu wypisywać całego kodu (bo przecież nie wolno) i próbowałem go okroić - widocznie nie wyszło tak jak powinno.
spróbuje sam do tego dojść. najpierw spróbuję tą stronę sklep-bottom.php odpalić bez ramek. jak sie uda to wtedy wrzucę w ramkę i zobacze czy zadziała. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:32 |