![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 8 Dołączył: 7.07.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem ze skryptami js a właściwie z jquery. Na kilku stronach mam rózne edycje biblioteki. Czy ktoś pomoze mi zrobic porzadek z tym? Na różnych stronach używam <script src="js/jquery-1.8.2.js"></script> <script src="js/jquery-1.7.2.min.js"></script> <script src="js/jquery-ui.js"></script> <script src="js/organictabs.jquery.js"></script> <script src="js/jquery.blockUI.js"></script> Czy coś z tego da się zoptymalizować lub w ogóle usunąć? jak coś dodawałem z bibliotek... potem nie usuwałem.. i narobiło się... w zasadzie nawet nie wiem co z tych skryptów używam...a co pozostało po jakimś elemencie który próbowałem... Proszę o pomoc, oczywiście nie za darmo! mój namiar: gadu-gadu:9988072 e-mail. marcakster@gmail.com Pozdrawiam i czekam na oferty pomocy. miccom |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To My mamy wiedzieć czego potrzebujesz? Wyrzuciłbym
Kod <script src="js/jquery-1.7.2.min.js"></script> Jednak jak masz gdzie indziej kod który współpracuje z tą wersją (a z nowszą nie) to przestanie działać. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 15:56 |