![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Wiem wiem ... Ale chodzi mi o taką rzecz że mam selcta w którym wyświetlam nazw klienta a potem w tym samym selekcie po przecinku podaje jego adres z innej zmiennej i nie wiem jak zrobić aby tylko ta mienna z nazwą byłą pogrubiona. A ogólnie rzecz biorąc to sprawa dotyczy całego formularza zamówienia. Mam zelecta z nazwą pobieraną z DB. W DB posiadam jeszcze takie informacje jak adres i telefon. Chcę to przesłać do podsumowania formularza zamówienia. Select z nazwą przesyła się dobrze ale reszcze czyli adres i tel nie. Adres i tel zrobiłem pod input hidden.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
1) Jak ci modek zamyka temat a ty sie z tym nie zgadasz, to piszesz do niego PW a nie zakładasz kolejny temat. Następnym razem będzie "nagroda".
2) Jak masz problem z kodem, to weź ten kod podawaj, bo ludzie wróżki nie są i ciężko z Twojego opisu coś wywnioskować lub zlokalizować błąd... 3) Zapoznaj sie z tym tematem: Temat: Jak poprawnie zada pytanie 4)Jak pogrubić tylko część? Normalnie, tak jak i nie część -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli dobrze kumam... to robisz coś takiego:
Niestety to tak nie zadziała. OPTION nie przyjmuje tagów html wewnątrz. -------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 13:29 |