![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, ostatnimi czasy nie interesowałem się nowinkami technicznym oraz hardware'em, a zamierzam się do kupna notebook'a. Konkretnie będę go używał do programowania (ogólnie raczej tylko pisanie stron + obróbka grafiki w Photoshop'ie), jednakże chcę aby działały mi najnowsze gry (niekoniecznie na full detalach) (np. Fifa 13, Assassins Creed III, BioShock: Infinite (który, ma premier 26 marca), Mass Effect 3: Citadel. Poza tym będę go wykorzystywał (częściej niż do grania) do oglądania filmów, często w jakości HD. Dodatkowo chciałbym, aby to wszystko uciągnał Windows 8. Co byście mi polecili? Budżet gdzieś około 2000 zł. Chcę zaznaczyć, że nie jestem na bieżąco, jeżeli moje wymagnia z przykładowymi grami są za wysokie, to oczywiście na tym troszkę trzeba by odpuścić, bo budżetu nie zwiększę. Pozdrawiam i liczę na dobre propozycje.
-------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 13 Dołączył: 23.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za 2k to nie kupisz
![]() Dodatkowo jest opakowany w aluminową obudowę i solidne zawiasy. Co prawda dostaniesz jeszcze coś lepszego (np. MSI), ale jakość wykonania tego jest żałosna. ps. Rodaku, w Piotrkowie nie dostaniesz nigdzie tego lenova z polską gwarancją (sam się naszukałem), jedynie w x-kom'ie przez internet (door-to-door). Ten post edytował Bateria 1.03.2013, 13:11:07 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 224 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Za 2k to nie kupisz ![]() Dodatkowo jest opakowany w aluminową obudowę i solidne zawiasy. Co prawda dostaniesz jeszcze coś lepszego (np. MSI), ale jakość wykonania tego jest żałosna. ps. Rodaku, w Piotrkowie nie dostaniesz nigdzie tego lenova z polską gwarancją (sam się naszukałem), jedynie w x-kom'ie przez internet (door-to-door). Ja kupiłem za 1500 HP Pavilion i gry, które podał kolega w temacie chodzą bez problemu. Z programowaniem i obróbką w Photoshopie też nie mam problemu. Windowsa 8 nie intstalowałem, ale myślę że też nie byłoby problemu. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ja kupiłem za 1500 HP Pavilion i gry, które podał kolega w temacie chodzą bez problemu. Z programowaniem i obróbką w Photoshopie też nie mam problemu. Windowsa 8 nie intstalowałem, ale myślę że też nie byłoby problemu. Mógłbyś podać, jaki masz model tego HP? -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:50 |