![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
Mam problem z najnowszym XAMPPem (1.8.1). Nie mogę wyłączyć wyświetlania błędów. Próbowałem już wielu kombinacji z plikiem php.ini, a dokładniej parametrami error_reporting (ustawiłem na E_ALL & ~E_DEPRECATED & ~E_STRICT) i display_errors (ustawiłem na Off), ale nadal pokazują sie warningi typu Strict standards. Można się tego jakoś pozbyć? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 559 Pomógł: 93 Dołączył: 4.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaka wersja PHP?
zrób stronę z phpinfo, tam szukaj gdzie umieszczona jest konfiguracja i edytuj tylko ten plik. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wersja PHP 5.4.7 . Właśnie edytuje ten plik, który wskazuje phpinfo, ale niestety nie działa. Nie reaguje na zmiany w php.ini .
W najgorszej wersji wrócę do starszej wersji XAMPPa. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 559 Pomógł: 93 Dołączył: 4.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nic z tego. Nie działa. Widocznie coś skopali w tym konfigu. Muszę wrócić do wczesniejszej wersji.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2011 Skąd: Murowana Goślina Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten najnowszy XAMPP jest w ogóle jakis pojebany. Wyświetla mi błędy, których nie powinno być, jak: undefined index. No kuźwa...
Od razu się podczepię do tematu. Gdzie tkwi problem? Lista błędów: Notice: Undefined index: akcja in C:\xampp\htdocs\index.php on line 34
Notice: Undefined index: nazwa_uz_l in C:\xampp\htdocs\index.php on line 36
Notice: Undefined index: haslo_l in C:\xampp\htdocs\index.php on line 37
Notice: Undefined index: action in C:\xampp\htdocs\funkcje_lupo24.php on line 7011
Będę wdzięczny. Próbowałem z isset, ale nie działa. Bardzo proszę o pomoc, prowadzę ogromny serwis, któy sam edytuję, a nie moge działać z takimi błędami, bo źle wyświetla mi stronę. Pozdrawiam, Wojciech. Ten post edytował waqmaz 3.03.2013, 21:07:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 22:12 |