![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 325 Pomógł: 33 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Tworzę dla kolegi stronkę ich zespołu muzycznego. Grafik ze mnie żaden, ale budżet ograniczna wynajęcie profesjonalisty ![]() Projekt jest jeszcze w trakcie realizacji, także czekam na opinie co zmienić, poprawić, ewentualnie zostawić tak jak jest ![]() DlaczegoNie - Zespół muzyczny Proszę o ocenę całości. Ps. Tak, wiem że w zakładce Repertuar paczka nie jest podpięta. Będzie jak wrzucę wszystko na odpowiedni serwer ![]() Pozdrawiam, Kamil. Ten post edytował kamil_lk 27.02.2013, 14:26:24 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może lepiej skorzystaj z gotowego szablonu któregoś z potworków theme, bo póki co tragedia pod każdym względem
![]() -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- masz prawo umieszczać utwory na stronie?
![]() - dopracuj detale, skontaktuj się z grafikiem z tego tematu, może coś wykombinuje w ramach ćwiczeń Temat: Layout bloga poczatkujacy designer - footer zrobiłbym na czarnym tle np. rgba(0,0,0,0.3) -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 325 Pomógł: 33 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat - masz prawo umieszczać utwory na stronie? Nie mam ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:28 |