![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 141 Pomógł: 24 Dołączył: 21.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam pewien problem, chciałbym zintegrować Symfony 2.1.8 z SonataAdminBunde oraz FOSUserBundle. Do pliku composer.json dodaje lub lub
i nic nie działa za każdym razem otrzymuje ten sam błąd: Cytat PHP Fatal error: Class 'FOS\UserBundle\FOSUserBundle' not found in composer.phar w starszej i nowszej wersji testowany, udało mi się tylko raz to zainstalować z powodzeniem, jeżeli ktoś ma jakąś rade jak to zintegrować bez błędów byłbym wdzięczny. update poprzez cmd oraz netbeans 7.3, z dev i bez Obecnie korzystałem z tego tutoriala http://blog.dayo.fr/2012/12/symfony2-1-son...-userbundle-en/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 141 Pomógł: 24 Dołączył: 21.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kernel
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 5 Dołączył: 10.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://sonata-project.org/bundles/user/mas...stallation.html
Czy wykonałeś Kod php app/console sonata:easy-extends:generate SonataUserBundle
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 1 Dołączył: 11.06.2010 Skąd: Końskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
#mimol właśnie przy instalacji wywala takie błędy, a dokładniej to przy wszystkim,
#Antek88 - to jest tylko błąd na forum ponieważ recznie to wpisywałem, wersje oczywiście mam ok, ustawiałem fosuser na taką wersję jak podałeś i dalej mam błędy, coś jeszcze z tym pokombinuje, a czy jest jakaś opcja żeby pobrać sonate z gita ale z przed 3 dni? ona była wtedy w wersji dev-master i właśnie taka mi zadziałała, co może być przyczyną tego błędu? pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 1 Dołączył: 11.06.2010 Skąd: Końskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Antek88 - Wielkie dzięki, działa,
jeżeli ktoś by potrzebował sprawnego wpisu do composer-a to podaje
plus jeszcze dodane
pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 23:07 |