![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 239 Pomógł: 20 Dołączył: 19.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam chciałbym zaktualizować kilka kolumn w tabeli za pomocą przycisków w formularzu. W formularzu wyswietlam wszystkie faktury do zaplaty a oprocz tego jest pole w ktorym wpisuję kwotę zaplaty i przysick rozliczajacy tą zaplate z Fakturą. problem w tym, że jesli przyciksam przycisk to tylko numer faktury bierze prawidłowo do rozliczenia ale rozlicza mi już tylko pierwszą kwotę "od góry" jaką wpisałem w tym formularzu nie wiem dlaczego ;(
oto kod jquery:
a to formularz nieszczęsny:
Bardzo dziękuje za jakąkolwiek pomoc. Pozdr. Ten post edytował poli25 26.02.2013, 21:55:46 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 873 Pomógł: 25 Dołączył: 24.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
możesz raz jeszcze napisać co Ci nie działa a jak powinno?
Zapakowałem Twój kod w jsFiddle i zobaczyłem co zwraca url. Wydaję się ok. Być może w dodaj.php masz coś nie tak..... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 239 Pomógł: 20 Dołączył: 19.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod url tylko z pozoru wyglada dobrze. Ja mam np w tabeli 10 wierszy i w formularzy wyswietlam id_dluznika id_faktury wpisuje kwote zaplaty i date i jesli klikam zaplac to jak sie przypatrzysz to w kodzie url tylko id_faktury sie zmienia a kwota zaplaty i data zaplaty pozostaje dla wszystkich przyciskow taka sama ;(
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 873 Pomógł: 25 Dołączył: 24.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
W tym linku to jest to ujęte to co mam chyba zamieszczone w wierszu nr 3 w kodzie jquery??. Wszystko oparte na klikaniu. Nie jestem w stanie tego przerobić inaczej
John, dzieki za pomoc Twoj link nie pomógł mi bezpośrednio ale dał mi inspirację. Jestem Ci bardzo wdzięczny (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) najwazniejsze zmiany to w pliku html :
i jquery:
bardzo Cie pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 23:34 |