![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Na serwerach pewnego dostawcy spotkałem się z bardzo dziwnym problemem. Chciałem zrobić prosty koszyk oparty o sesje... Niestety nie udało sie... Postanowiłem zrobić prosty test:
Co po kazdym odswiezeniu powinno dodac mi kolejne elementy do tablicy cart. Za pierwszym odświeżeniem jest ok i ładnie dodaje się element o indeksie 0, ale przy nastepnych odświeżeniach nic sie nie dzieje! Wywala tylko taki błąd *Fatal error*: [] operator not supported for strings in... Na xampp działa bez żadnego problemu... Próbowałem nawet Co jest całkowicie bez sensu, bo wiadomo że sesja jest tablica globalną... Zauważyłem też że jeśli wpisze coś w stylu:
to jest ok, dodaje kilka elementów, ale po ponownym odświeżeniu jest lipa.... ten sam error Ten post edytował mkudej 26.02.2013, 10:11:51 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 11 Dołączył: 25.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może na tym serwerze mechanizm sesji nie jest obsługiwany? Kiedyś miałem już taki przypdaek i była niezła kicha, bo logowanie trzeba było zrobić prowizorycznie na cookies
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 3 Dołączył: 12.03.2011 Skąd: Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj z array_push() i daj znać co wyszło...(tylko dopilnuj aby $_SESSION['cart'] było tablicą przed użyciem array_push())
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 2 Dołączył: 27.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób przed przypisanie var_dump'a $_SESSION i session_id(), może cały czas tworzą Ci się nowe sesje?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:16 |