Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> Graficy! Sprzedam zlecenie na WWW!, O wartosci 800 zl
Szymon
post 26.09.2004, 07:45:31
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam!

Mam do sprzedania zlecenie wydawnictwa na wykonanie designu do ich nowej strony WWW o wartosc 800 zl - taka byla umowiona cena za skonczenie szablonu.

Niestety, ze wzgledu na nawal pracy, nie jestem w stanie zrealizowac zlecenia, bo pracuje nad czterema innymi, troche bardziej skomplikowanymi projektami.

Jutro, w poniedzialek wysylam maila do Pani odpowiedzialnej za strone WWW maila, ze niestety nie jestem w stanie zrealizowac zlecenia.

Chcialbym jednoczesnie "polecic" jej grafika, ktory znalby juz temat i podjalby sie wykonania szablonu.

Czekam na propozycje na PW do poniedzialku, powiedzmy 9 rano. Przelew przyjme tylko w mBanku, Inteligo lub Multibanku. Po otrzymaniu przelewu wysle wszystkie materialy jakie otrzymalem, maile, sugestie i projekty, jakie juz dostalem, a takze wysle maila z poleceniem.

Osoba, ktora polece musi miec mozliwosc wystawienia faktury VAT

Zapraszam!

--------------------
Pozdrawiam,
Szymon
Go to the top of the page
+Quote Post
rogrog
post 26.09.2004, 10:51:03
Post #2

-----

czyli ktoś Ci ma zapłacić za to, że udostępnisz mu materiały i polecisz go zleceniodawcy, nie mając pewności że dostanie zlecenie?

--------------------
+Quote Post
Szymon
post 26.09.2004, 11:51:40
Post #3

-----

Mozemy zalatwic sprawe "po dżentelmensku". Przyjmuje wplate na konto, daje materialy, wysylam zleceniodawcy maila, ze niestety nie moge dokonczyc zlecenia, ale polecam taka a nie inna osobe.

Jesli ta osoba dostanie zlecenie dokonczenia strony - wszystko jest OK.
Jesli nie, zwracam pieniadze spowrotem na konto. Moje pelne dane dostaniesz do przelewu, wiec od strony prawnej jestes zabezpieczony

--------------------
Pozdrawiam,
Szymon
+Quote Post
jaco
post 26.09.2004, 15:16:56
Post #4

-----

Nie lepiej wyslac maila, ze nie mozesz wykonac zlecenia sam jednak zrobi to Twoj pracownik (wogole ten mail nie jest konieczny!) - sam ocenisz kompetencje czlowieka, ktory sie zglosi, on wystawi Ci FV na np. 750zl i:

- bedziesz mial na piwo za fatyge
- Twoja firma bedzie wykonawca
- jak dla mnie - bedzie to bardiej profesjonalne zachowanie niz odmowa wykonania zlecenia

BTW. 800zl netto czy brutto?

przepraszam za duze OT
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 31.07.2025 - 08:42