![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 25 Dołączył: 29.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam problem z smartami i <form> otóż gdy dodam kod do <form> rozwala mi całą stronę i dzieje się to tylko na stronie głównej zauważyłem
oto link do strony: http://webyourevents.com/testowy a tu kod w html: http://wklej.org/id/964739/ a tu kod z newsami: http://wklej.org/id/964740/ Ten post edytował Ruch Radzionków 24.02.2013, 14:53:27 -------------------- Pomogłem daj pomógł
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 22 Dołączył: 6.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 25 Dołączył: 29.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety nic z tych rzeczy jak dodam <table> do newsów to mi rozwala bardziej stronę
-------------------- Pomogłem daj pomógł
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 22 Dołączył: 6.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podaj dokładnie gdzie dałeś <table>
miałeś dodać do
jak widać brakuje w newsach wogóle nie widać tabelki chyba że się mylę albo ty -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
1) Po pierwsze i najważniejsze: patrz jakie dajesz tagi. Przecież problem nie ma żadnego związku ze SMARTY.... Twoim problemem jest HTML a nie SMARTY. Nie rozróżniasz tych dwóch różnych rzeczy?
2) No i na czym polega to rozwalenie strony? Nie widzę, by coś było rozwalonego... edit: dobra, już widzę rozwalenie ![]() edit2: kurcze, podstawy html.... Twoja strona nie ma nawet sekcji BODY.... Używasz TR i TD, ale nie masz w ogóle TABLE. Nie wiesz, że TR i TD bez TABLE nie ma prawa istniec?
Powód edycji: [nospor]:
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
o body zapomniałem dodac ale z tabelą to też robiłem wcześniej i przed dodaniem nowego tematu prubowałem zmienic kod i sprawdzic czy działa i zapomniałem dodac table ale czy używam table czy nie to i tak sie rozwala ta strona.
gdy dosdaje table z form czy bez to i tak rozwala stronę Ten post edytował Ruch Radzionków 24.02.2013, 22:52:42 -------------------- Pomogłem daj pomógł
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
![]() ...... weź, zapoznaj się wpierw z podstawami podstaw. Zajrzyj do pierwszego lepszego kursu HTML, których jest pełno w necie i poducz się wpierw jak się używa table, do czego służy BODY itp. No chłopie, forum nie jest od tego by wyjaśniać takie podstawy. Nawet dział przedszkole A jak już się zapoznasz, poprawisz kod, i nadal będzie się rozjeżdzał, to nam udostępnij poprawiony kod -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
sprawa rozwiazana problem tkwil w czyms innym
Ten post edytował Ruch Radzionków 25.02.2013, 10:27:23 -------------------- Pomogłem daj pomógł
|
|
|
![]()
|
|
To pokaż aktualny kod z Twoimi poprawkami, byśmy wiedzieli na czym stoimi...
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:19 |