![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2011 Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
Kupiłem VPS i zainstalowałem poprawnie LAMPA, wszystko działa: php, phpmyadmin.
Ale gdy wrzucę skrypt oparty o baze danych mysql, nie ładuje go: pojawia sie (w google chrome): Brak odebranych danych Nie można wczytać strony internetowej, ponieważ serwer nie wysłał danych. Oto kilka propozycji: Ponownie załaduj tę stronę internetową później. Błąd 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): Serwer zakończył połączenie bez wysyłania jakichkolwiek danych. Dane połączenia z bazą są w 100% poprawne, bo gdy nie są to wtedy pokazuje się tylko białe tło i w ogóle nic nie chce łączyć. Jak mam się chociaż dowiedzieć z jakiego powodu nie łączy z bazą? Czy zapisują się jakies logi, ktore moge sprawdzic w root? Cokolwiek, abym mial dojscie do zrodla problemu, naprowadzenia co jest nie tak? Dodam, że po kazdym wejsciu na VPS około 3MB się tworzy na dysku... Czy znajduje się tu ktoś, kto zna się na konfiguracji linux debian i chcialby byc pomocny? Prosze o nr. gg na pw. Ten post edytował wezyrno 24.02.2013, 11:09:33 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 2 Dołączył: 7.06.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może zacznij od logów serwera WWW (jeśli Apache to standardowo w /var/log/httpd/)
Ten post edytował weedget 29.03.2013, 01:34:01 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 50 Dołączył: 2.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I to jest raczej błąd serwera www, a nie bazy danych... Wygląda to raczej na błąd 500...
Masz wszystkie prawa ustawione poprawnie? Czy użytkownik dla www jest odpowiedni? -------------------- https://studiostawki.com - studio fotograficzne i filmowe - ul. Inflancka 11, Warszawa
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jaki to serwer dokładnie ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 508 Pomógł: 75 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może to głupie, ale jeśli łączysz się z bazą danych, jako host podajesz nazwę, czy IP? Jeśli wpisujesz localhost, spróbuj 127.0.0.1. Na nowo zainstalowanym LAMPie zdarzył mi się 2 razy w/w problem, bo zapomniałem o pliku hosts i nie potrafiło rozszyfrować localhost. Co dziwne, serwer reagował właśnie w ten sam sposób, gdzie spodziewałbym się np. timeoutu od funkcji mysqli_connect.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 19:55 |