![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
może mi ktoś podpowie co robię źle, chcę najzwyczajniej pobrać od usera cyfrę i zrobić tyle elementów <p> i wszytsko jest spoko jednak dostaje taką odpowiedź: [object Object][object Object][object Object][object Object]
Kod var thisElem = $(this); var nowyLi = ''; for (var i=0; i < config.ileLi; i++) { nowyLi += $('</p>'); console.log(nowyLi); } $(thisElem).append(nowyLi); co jest źle? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 561 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 |
Kod var thisElem = $(this);
for (var i=0; i < config.ileLi; i++) { thisElem.append("<p></p>"); } |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
nospor dzieki wielkie działa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a możesz mi jeszcze podpowiedzieć jak zrobić kiedy wstawianie jest dopiero poza pętlą? Zapomniałem jak zwiększać licznik bo teraz tworzy mi jeden element czyli jest ciągle nadpisywany wiem że uyżywa się +=
Kod for (var i=0; i < config.ileLi; i++) {
var nowyLi = $('</p>'); } $(thisElem).append(nowyLi); |
|
|
|
|
|
|
A co żeś się uparł na te poza pętlą?
|
|
|
|
|
|
|
|
kolega mi to pokazał i mnie to męczy straszne że nie pamiętam (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
|
|
|
W tym wypadku to nie ma sensu, więc niech cię to nie męczy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ps: podpowiedź dla Ciebie: dodaje/łączy się teksty a nie obiekty |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.12.2025 - 18:14 |