![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To skrypt z ksiazki:
działa wszystko w instrukcji else i elseif.... wsyztsko gra, ale.... gdy juz mam niby stworzony ten caly object i chce zeby zapamietal to co z formularza....czyli wykonal zaraz to co jest po if to mi mówi Kod Fatal error: Call to a member function on a non-object in index.php on line 11 Nie wiem w czym tkwi błąd.... czy to cos nie tak z tym serialize i unserialize?... Ten post edytował pirat 26.09.2004, 10:51:46 -------------------- Zdrowy rozsądek to rzecz, której każdy potrzebuje, mało, kto posiada, a nikt nie wie, że mu brakuje.
Czasami myślę, iż Bóg tworząc człowieka przecenił nieco swoje zdolności. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak linia 11, skoro w tym kodzie 11 jest pusta? napisz linie od 7-15 identycznie jak było w książce...
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ludzie prosze SKUPCIE sie... co moze byc zle?
![]() Edit: juz poprawione to u gory ![]() Ten post edytował pirat 29.09.2004, 19:23:48 -------------------- Zdrowy rozsądek to rzecz, której każdy potrzebuje, mało, kto posiada, a nikt nie wie, że mu brakuje.
Czasami myślę, iż Bóg tworząc człowieka przecenił nieco swoje zdolności. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niezdefiniowana lub źle zdefiniowana funkcja CreatePage(), albo jeszcze jest jedna możliwość, że powinno być:
Albo jeśli to by nie zadziałało, zamiast $HTTP_COOKIE_VARS['html_object'] dać zwykłe $_COOKIE['html_object']. Mam nadzieję, że któryś z tych przykładów zadziała ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 06:32 |