![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chcialbym bardzo wszystkich przywitac serdecznie.
Jestem totalnie raczkujacy. Znalazlem na waszej stronie to czego wlasnie szukalem. Skrypt do wysylania ze strony formularz + zalczniki (zdjecia) Wszystko dziala, tylko nie wiem naprawde jak dodac aby byl wybor wiekszej ilosci zalacznikow. w tej chwili jest jeden button "choose file" a chcialbym miec 4 wysylane pod jednego guzika sumujacego.. oto kod:
formularz html probowalem na wiele sposobow zmieniac formularz html i zawsze wysyla tylk ostatni zalacznik.. Moglbym prosic ewentualnie o zerkniecie okiem co mozna zmienic?? z gory bardzo dziekuje podbijam... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 29 Dołączył: 5.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobilem tak, ale w tej chwili zaden zalacznik nie dochodzi..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
....
A kod php poprawiłeś? Tak? - To go pokaż Nie? - to go popraw do nowej struktury formularza... -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
nie poprawilem bo nie wiem jak...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 30 Dołączył: 1.08.2007 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
przepraszam mozecie mnie miec za totalnego imbecyla, ale niestety nie wiem jak to zrobic. Bylby ktos taki dobry i zobaczylby ten kod, tak aby dzialalo?
naprawde bede bardzo wdzieczny.. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 30 Dołączył: 1.08.2007 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cały gotowy kod masz w googlach(20 sec szukania)
http://krysk.jogger.pl/2008/02/13/php-mail...ail-attachment/ z tym, że $files u blogera to u ciebie $files = $_POST['pliki'] |
|
|
![]()
|
|
a moglbys wstawic to co napisales do tego skryptu? bo ja naprawde nei wiem gdzie. przepraszam ze tak mecze jeszcze jako nowy uzywtkownik, ale bardzo mi zalezy a nie mam do kogo sie zglosic..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 29 Dołączył: 5.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cały gotowy kod masz w googlach(20 sec szukania) http://krysk.jogger.pl/2008/02/13/php-mail...ail-attachment/ z tym, że $files u blogera to u ciebie $files = $_POST['pliki'] Od kiedy pliki są w tablicy POST??
I to wszystko. Jak jest jakiś błąd to sam kombinuj.
Ten post edytował grzes999 24.02.2013, 12:29:38 |
|
|
![]()
|
|
Dziekuje bardzo za pomoc. Jestem wdzieczny. Ale nadal nie dziala.. Moze jetsecie w stanie poprostu wpisac to w kod? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
niestety nie wiem nie znam sie.
Zlece oczywiscie odplatnie upgradowanie tego skrytptu jak w temacie. Uprzejmie prosze chetnych na priv`a podbijam. chetnie zlece przerobienie tego skryptu. Wiecej prosze na priv. zlece oczywiscie za zaplate ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 06:01 |